teamstable.blogg.se

På teamstable.blogg.se är vi 2 tjejer som bloggar. Vi har gjort det sedan 11 Januari 2015. Vi skriver om våra liv som en "bok" och inte som de flesta andras sso bloggar! Hoppas ni kommer gilla våran blogg! :D

Provridning

Kategori: Allmänt

Hej hej på er!
 
För några dagar sen red jag och Wilma till Goldspurs gård och tänkte hjälpa Jakob lite med stall sysslor. Jakob har brutit armen sen tidigare så vi har ridit och hjälpt honom lite då och då. Jakob har sagt att han har varit sugen på en ny häst, en unghäst. Så vi åkte till en häst marknad och kollade på lite hästar. Det var väldigt många hästar, och Wilma föll för i stort sätt dem alla. Men sen kom vi till en 6-årig hingst. Jakob var inte alls instresserad av honom då han gillar hetsiga hästar, men jag däremot - Jag blev som förälskad! Jag bestämde mig för att jag skulle prov rida honom en annan dag med mamma. 
 
Så efter exakt 5 dagar så frågade jag mamma om vi kunde åka och kolla på hästen, och ja, så fick det bli. 
 
När vi kom dit märkte jag nästan direkt att hästen är väldigt kelen, haha sjukt sött! Men, jag fick prov rida hästen och gud så fin häst, kändes verkligen som en häst ingen hade "förstört än" med hårda händer osv. Det var nästan som att flyta fram på ridbanan, helt underbart! Jag tror verkligen att denna hästen ska få komma hem till mig, ska bara övertala mamma ;)
 
 
//Amanda